6 activiteiten in Den Haag die u moet doen in 2021

Wij verkopen niet alleen tours. Wij zoeken het beste van Den Haag voor u uit.

Wilt u naar Den Haag? Er zijn veel activiteiten die u moet doen in 2021. Zoals wat vind je bijvoorbeeld van deze 6 activiteiten in Den Haag

We hebben de activiteiten Den Haag voor je op een rijtje gezet.

Meer informatie
activiteiten den haag

Excursies Den Haag

De Hagenezen en Hagenaren hebben het voorrecht om de stad door een nieuwe lens te zien. We wandelen door de hofjes van Den Haag of fietsen van de ene plek naar de andere via een aantal van de meest bijzondere plekken, zoals de grachten die in 1648 door Willem IV werden aangelegd en werden gebruikt voor pleziertochten tot ze hun laatste uitje hadden tijdens de Tweede Wereldoorlog toen bommen veel verwoestten van wat er nog overeind stond na jaren van belegering. Van architectuur tot koffie hotspots, wij nemen u mee op rondleidingen en onthullen de best bewaarde geheimen van dit verborgen juweeltje!

Activiteiten Den Haag: Gilde Den Haag

Het Gilde Den Haag is een vrijwilligersorganisatie in Den Haag die sinds 1987 bestaat. Het is een van de 65 actieve gilden die zijn aangesloten bij de overkoepelende organisatie Gilde Nederland en organiseert jaarlijks diverse stadswandelingen voor zo'n 10.000 mensen en het taalmaatjesproject SamenSpraak waarbij deelnemers op een interactieve manier kennismaken met de Haagse geschiedenis. Een van de activiteiten Den Haag in ons rijtje. In hun Hagologie-cursus leren ze je alles over wat deze regio zo bijzonder maakt, van wandelingen tot lezingen over onderwerpen als 'Europa 2020: uitdagingen voor onze samenleving'. Het is dus niet alleen iets om van je bucketlist af te vinken, maar biedt juist een fascinerend inzicht in hoe Europa vandaag de dag aan het veranderen is.


Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om de stad te ervaren, probeer dan eens mee te doen aan een van de wandeltochten van Gilde Den Haag. U krijgt een interessante kijk op wat Den Haag zo bijzonder maakt en ontmoet onderweg een aantal geweldige mensen!


Activiteiten Den Haag: Wist je dat er meer dan 150 verschillende themawandelingen door heel Nederland zijn? Dat betekent dat als je interesses liggen bij specifieke thema's zoals architectuur of geschiedenis, dan hebben wij iets dat precies bij jou past. En vergeet niet onze populaire 'nachtwandeling' die perfect is voor een avondje uit met uw partner of een ontmoeting met vrienden van buiten de stad - veel plezier met het verkennen van deze bruisende metropool op alle uren van de dag en nacht, terwijl u insider tips krijgt over waar u de volgende keer heen kunt gaan.

activiteiten den haag tourist tram

Activiteiten Den Haag: De Tourist Tram

De Tourist Tram is een unieke, interactieve manier om de bezienswaardigheden van Den Haag te ervaren. Luister aandachtig en leer alles over deze prachtige stad terwijl je tussen historische bezienswaardigheden reist in een originele tram uit de tijd dat trams koning waren! Stap op voor je eigen rondrit wanneer je maar wilt met kaartjes; het is aan jou hoe lang of kort je dag zal zijn.


Route

De Tourist Tram neemt bezoekers mee op een reis van het bruisende centrum van Den Haag naar het Scheveningse strand (1 van de populairste activiteiten Den Haag). Naast vele toeristische attracties, waaronder het Mauritshuis, het Binnenhof en Museum Escher in Het Paleis, is deze 3,5 uur durende rondrit met gids ideaal voor wie de beste bezienswaardigheden van de stad wil ontdekken! 


De tram rijdt tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen, waar hij begint bij de Gravenstraat en vervolgens langs binnenstad markten als de Haagse Markt rijdt, terwijl hij ook stopt bij populaire bestemmingen als Kunstmuseum Den Haag en Statenkwartier en Zeeheldenkwartier tijdens zijn route terug naar de stad na 2 uur op verkenning langs stranden bij de Noordzeekust.


Meertalig

Spreek je Nederlands? Zo niet, maak je geen zorgen! De Tourist Tram is een uitstekende manier om de smaak van de stad en haar bezienswaardigheden te pakken te krijgen, dankzij tien verschillende talen. Met Haags (een dialect van het Nederlands dat in Den Haag gesproken wordt) kunnen bezoekers nog meer over deze fascinerende streek ontdekken terwijl je aan boord bent met je koptelefoon die bij de toegangsprijs is inbegrepen

activiteiten den haag: enter The Hague

Activiteiten Den Haag

Den Haag is de perfecte plaats voor een snel uitje. Je kunt een excursie maken, tijd doorbrengen in musea en galeries, of gewoon met vrienden rondhangen in een van onze vele cafés!


De stad heeft talloze attracties te bieden aan bezoekers uit de hele wereld - er is hier echt geen gebrek aan dingen om te doen! Of je nu in je eentje rustig wilt lezen of je dag graag lachend doorbrengt met vrienden onder het genot van een drankje; Den Haag heeft iets beschikbaar dat past bij wat je zoekt. 


Een optie is natuurlijk onze street art tour! Klik hier voor meer informatie.

Activiteiten Den Haag: Groepsuitjes

Elke dag zijn er veel interessante excursies en activiteiten in Den Haag. Vaar door de Haagse grachten, beleef het politieke leven van dichtbij of ontdek verborgen plekjes in en rond dit stadscentrum - het ligt allemaal op je te wachten! Kom je met een groep? Geen enkel probleem! Er is hier van alles te doen: Het strand van Scheveningen, Kijkduin (een pier aan de Noordzee), of verken zelfs andere nabijgelegen dorpjes op fietsafstand van de stad. Je krijgt gegarandeerd een andere kijk op de dingen door beide kanten te verkennen van wat deze Nederlandse steden zo bijzonder maakt; het maakt niet uit of je bedrijfsuitje een middagje luieren aan de ene kant omvat om dan tijdens zonsondergangstijd terug naar de overkant te gaan...

activiteiten den haag tour

De beste manier om Den Haag te ontdekken

Een van de beste manieren om het meeste uit je dag in Den Haag te halen is door een rondleiding te boeken. Het is niet moeilijk om alles op eigen houtje uit te zoeken, maar het kan wel een hele uitdaging zijn. Enter The Hague biedt rondleidingen aan voor mensen die een gemakkelijkere manier zoeken om deze mooie stadstaat te verkennen en te leren kennen zonder alle stress en gedoe die dat alleen met zich meebrengt. Als je al een tijdje overweegt een van onze rondleidingen te nemen, dan is het nu misschien de tijd! We bieden veel verschillende soorten rondleidingen, van wandel tours tot fietstochten door de stad.! Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog voor we uitverkocht zijn!

Meer informatie