Groepsuitjes Den Haag

Er zijn veel groepsactiviteiten te doen in Den Haag. Er is veel eten, cultuur en geschiedenis dat je met je vrienden kunt verkennen. Zo biedt de Madurodam veel verschillende dingen om te zien en te doen. Je kunt gaan winkelen in Scheveningen of een architectonische rondvaart maken door het oude centrum van Den Haag. Of als je iets uniekers zoekt zijn er tal van parken te bezoeken zoals Clingendael, Zuiderpark of het Westbroekpark, waar je je kunt uitleven op de speelplaatsen en bankjes terwijl je geniet van het landschap vanaf een van hun terrassen! Je zult je nooit vervelen in deze prachtige stad!

Groepsuitjes Den Haag: Riksja Tour
Riksja Tour
Meer informatie
Groepsuitjes Den Haag: Street Art Tour
Street Art Tour
Meer informatie
Groepsuitjes Den Haag: Fiets tour
Fiets Tour
Meer informatie
Groepsuitjes Den Haag: Wandeltour
Wandeltour
Meer informatie

Waarom Enter The Hague?

  • Verken de stad met je vrienden.
  • De hele dag samen lachen 
  • Elkaar beter leren kennen door samen nieuwe dingen te ontdekken.

Enter The Hague is een touroperator in de stad Den Haag die leuke tours verzorgt. Deze tours zijn onder andere street art tours, wandeltours en fietstours. Nog origineler en unieker zijn de riksja (karretje) tours met een lokale gids of fotografie workshops gegeven door gidsen die het gebied zeer goed kennen. Enter The Hague biedt veel verschillende soorten ervaringen om deze prachtige regio en haar rijke cultuur te ontdekken! Groepsuitjes Den Haag!

Groepsuitjes Den Haag: Waar kan je uit kiezen?

groepsuitjes Den Haag street art tour

Groepsuitjes Den Haag: Street Art tour

Verken de straten van Den Haag via een rondleiding die op je interesses is afgestemd! het ideale groepsuitje in Den Haag. Verken galeries, musea en curiosa in elke discipline die je maar wilt. Je krijgt ook een inleiding in de wereld van de straatkunst met deze onderhoudende fietstocht door de stad.


De pure verscheidenheid voor je ogen is immens: van uitvoerige schilderijen uit de Hollandse Gouden Eeuw in het Mauritshuis Museum (foto) tot tentoonstellingen waarin hedendaagse media zoals video of performance door opkomende kunstenaars worden verkend; er is hier echt voor elk wat wils dat in moderne cultuur geïnteresseerd is."


De beste verborgen juweeltjes van de stad liggen op je te wachten! We laten je zo veel mogelijk van deze verbazingwekkende plekken zien, zodat tegen het eind je sociale media in brand staan. Neem na onze rondleiding de fiets om te zien wat er nog meer is en beleef het allemaal zonder tijdslimiet. Een hip groepsuitjes Den Haag!

Meer informatie
Groepsuitje Den Haag walking tour

Groepsuitjes Den Haag: Historische walking tour

De stad Den Haag heeft een rijke geschiedenis die je kunt ervaren tijdens de Enter On Foot wandeltocht. Onze meertalige gids Julia vertelt je over alles van de Nederlandse cultuur tot plaatselijke hotspots, en ons tweetalige personeel staat klaar voor alle vragen tussendoor!


De beste manier om je echt thuis te voelen, waar je reis je ook heen brengt? Loop gewoon rond met andere plaatselijke bewoners. Met een Enter On Foot rondwandeling kunnen bezoekers alles te weten komen over zowel het lange en roemruchte verleden als de huidige gebeurtenissen in dit gebied, via de vriendelijke Engels-, Duits- of Poolssprekende gidsen die onderweg met plezier vragen beantwoorden.


De internationale stad van vrede en gerechtigheid is een veilige, open-minded, creatieve plaats die het centrum als voorbeeld heeft om gezien te worden. Het zou niet uit het niets gebeurd zijn, maar het is te danken aan de geschiedenis en hun positie in de Nederlandse samenleving. Het wonderlijke van deze stad zijn de culturele plaatsen en architectuur die ons meer vertellen over ons verhaal!


Ervaar de stad als geen ander. Laat ons je helpen al je interesses te vinden, van winkelen tot amusement! Je zult door de tijd kunnen reizen zonder ooit de loopafstand te hoeven verlaten.

Meer informatie
Groepsuitje Den Haag Riksja Tour

Groepsuitjes Den Haag: Riksja Tour

Vergeet de paardenkoets, want deze keer rijd je in een door mensen aangedreven riksja. Hoewel het misschien een vreemde vervoerskeuze lijkt voor iemand die nog nooit in Den Haag geweest is, behoren deze voertuigen tot de milieuvriendelijkste op aarde en bieden ze de passagiers een ongeëvenaard uitzicht terwijl ze door de derde grootste stad van Europa met zijn rijke geschiedenis toeren.


In de toekomst zal een bestuurder loze auto je naar al je bestemmingen brengen. Dat komt omdat hij geen pauzes nodig heeft en gebruik kan maken van schone Nederlandse energiebronnen zoals zonne- en windenergie die onze lucht niet vervuilen met broeikasgassen - wat een milieuvriendelijke reiservaring oplevert.

Meer informatie
Groepsuitje Den Haag: fiets tour

Groepsuitjes Den Haag: Bike Tour

De Nederlandse manier van leven is te zien als je 's werelds meest fietsvriendelijke stad verkent. Den Haag staat wereldwijd op de eerste plaats in fietsvriendelijkheid, dus er is genoeg te zien en te doen op twee wielen! We maken een tocht langs elke afzonderlijke straat, terwijl we allerlei bezienswaardigheden passeren: van historische centra, parken, stranden... en alles wat daar omheen ligt. Het maakt niet uit of we er 20 minuten of 3 uur over doen - we zijn hier maar één keer!


Enter By Bike is een ongelooflijke kans voor mensen die graag nieuwe dingen zien in hun eigen tempo zonder tijdsdruk; ze kunnen stoppen wanneer ze willen en gaan waarheen hun verbeelding op dat moment maar spreekt, zonder zich zorgen te maken over gemiste treinen of bussen die teruggaan.


Wees dus bereid tot interactie met je omgeving, want je zult niet alleen maar passief zitten en de rondleiding in je opnemen. Onze gids zal vertellen over de interessante historische figuren van Den Haag, de architectuur, en ook over wat er vandaag de dag hot is. Dus als we na de koffiepauze klaar zijn met onze fietstocht - weet je precies waar je heen moet! Groepsuitjes Den Haag opgelet! Dit is het ideale aanbod!

Meer informatie
groepsuitjes den haag fotografie

Groepsuitjes Den Haag: Fotografie Workshops

Begin je reis naar de fotografie met een workshop die op onze locaties plaatsvindt, waar professionele fotografen en gidsen deelnemers leren hoe ze een betere foto kunnen maken bij het verkennen van het centrum van Den Haag. Samen met een professionele fotograaf ga je op stap en ontdek je de verfijnde details van structuur, licht en compositie. Als je eenmaal begint met fotograferen gaat het steeds beter!


Met de rondleiding door het centrum van Den Haag kun je de ervaring van toerist zijn combineren met die van amateurfotograaf, groepsuitjes Den Haag op een nieuwe manier. Je leert zowel over fotografie als over de Nederlandse cultuur terwijl je gids je anekdotes vertelt uit hun eigen tijd in dit prachtige land- en herbeleeft wat zij beschouwen als enkele van hun favoriete momenten hier. Onderweg hopen we te helpen illustreren hoe fotografen schoonheid zien waar anderen dat misschien niet zien - of het in elk geval interessanter vinden dan andere toeristen dat zouden doen!

Meer informatie

Boek nu je groepsuitje in Den Haag

Wil je de Nederlandse hoofdstad verkennen? Er zijn veel groepsactiviteiten in Den Haag! Je kunt gaan winkelen, een architecturale rondleiding doen of parken bezoeken. Welke activiteit klinkt het beste voor je vrienden? Boek nu je rondreis bij ons en we sturen een van onze deskundigen om je rond te leiden in deze prachtige stad!