Een gouden tijd met je groep in Den Haag

Op zoek naar een actief en betaalbaar bedrijfsuitje?

Hoe kom je op een bedrijfsuitje wat actief  is, een verbindende werking heeft, vermakelijk en duurzaam is, en dat binnen een redelijk budget? Dat regelt Enter The Hague namens jou, geheel op maat!

Om u goed te woord te kunnen staan, vragen wij u hieronder om als eerste stap een formulier in te vullen.

Vraag ons gerust, we denken mee!

Meer dan 2000 tevreden deelnemers in 2 jaar tijd

gewaardeerd met 5 sterren op Google

Meer dan 20 lokale partners

Kies nu je bedrijfsuitje uit

Er is geen betere stad om dichter bij elkaar te komen dan de stad van Den Haag. Onderweg vertellen we graag waarom, en we weten precies wat er te doen is! Omdat er in Den Haag zoveel is te zien en te beleven, bedenken we vooraf een fiets of wandel tour op maat, die past bij het budget en het karakter van de groep. Wat we ook gaan doen, het is hoe dan ook geheel vriendelijk voor de natuur! 

Op Maat

Enter The Hague biedt aangepaste rondleidingen voor bedrijven en groepen.

Entertaining

Den Haag is een stad die rijk is aan geschiedenis en vol zit met mensen die graag plezier maken.

GeelGROEN

De milieuvriendelijke oplossing voor een bedrijfsuitje in Den Haag.

Neem nu contact op

Op Maat

Enter The Hague maakt gebruik van een breed netwerk van gedreven partners en is op de hoogte van de hotspots van vandaag de dag. Puur door even kennis te maken kunnen we zowel de route als de activiteiten als het eten en het drinken gieten in één gouden tour, die past bij uw bedrijf of groep!

→ Persoonlijke aanpak

→ Bespaar tijd, vertel uw wensen en we gaan aan de slag

→ Breed netwerk van partners 

Entertaining

We werken graag met mensen die midden in het leven staan, die zelf graag zelf ook een feestje bouwen en die passie hebben voor de prachtige historie van de stad. Los van de serieuze rol die Den Haag heeft gespeeld in de geopolitieke wereldgeschiedenis, is hier ook van alles misgegaan. We weten er alles van!

→ Alle gidsen intern opgeleid

→ Hoog entertainment value

→ Breed netwerk van partners 

GeelGROEN

Ons streven is om de meest ecologisch verantwoordelijke touroperator van Den Haag te zijn. We verplaatsen ons alleen te fiets, te voet, elektrisch aangedreven of per OV. Uiteraard maken we geen rommel onderweg, en we doen niet moeilijk over slecht weer. We wonen in Nederland, dat hoort erbij. We bieden bio-afbreekbare poncho’s aan als het regent!

→ Transport alleen fiets, elektrisch aangedreven, te voet of OV

→ Geen CO2 footprint

→ Maakt gebruik van biologisch afbreekbare producten

Hoe werken we?

Aanvraag

U vult het formulier in. Binnen 5 werkdagen neemt onze planner Jurjen Simmelink telefonisch contact met u op, met een 1e voorstel om samen uit te werken! 

Formulier

Persoonlijk contact

Op basis van de informatie op het formulier doen we een eerste voorstel.
Aan de telefoon werken we dit voorstel uit tot een bedrijfsevenement op maat

Bevestiging

We gaan aan de slag met het concept. We koppelen binnen 48 uur terug. Bij een wederzijdse bevestiging ontvangt u een handige betaallink met factuur.

Het Event

Het evenement, we maken er een feestje van en leggen de hoogtepunten voor u vast. Deze ontvangt u snel na afloop. Laat u een mooie review achter als u tevreden bent? Zo niet, kijken we samen naar een oplossing / tegemoetkoming.