Teamuitje Den Haag: 7 manieren om met uw team van de stad te genieten

07.08.21 01:44 PM By Dennis

Den Haag is een geweldige bestemming voor je team uitje. Met 7 manieren om met je team van de stad te genieten, zul je een onvergetelijke ervaring hebben! 

team uitje den haag escape room

Team uitje Den Haag: Escape rooms

Er is een nieuwe trend in entertainment, waar je misschien over gehoord hebt. Het heet een "escape room", en het klinkt als een spannende mogelijkheid! Het uitgangspunt van deze spellen is dat spelers puzzels oplossen om te ontsnappen uit verschillende scenario's in 60 minuten of minder - ze variëren per thema, maar meestal gaat het om het ontsnappen uit een afgesloten kamer. Escape rooms worden meestal gespeeld met vrienden of familieleden voor extra plezier (en niet alleen omdat ze zo moeilijk zijn), hoewel hun populariteit heeft ertoe geleid dat sommige bedrijven ze ook aanbieden als onderdeel van teambuilding oefeningen voor bedrijven!


Je komt misschien niet in een situatie van leven of dood terecht waarin je je verstand en kritisch denkvermogen moet gebruiken, maar het is nog steeds een opwindende ervaring. De eerste escape room werd eind mei 2013 geopend - er zijn nu meer dan 100 locaties! Je kunt deze levensechte spellen overal in Nederland spelen, waaronder Eindhoven, Rotterdam, Nijmegen en Amsterdam.


Unlock Scheveningen is de perfecte plek voor mensen die zich een weg uit een kamer willen vechten. Met elke week nieuwe kamers en puzzels, staat er altijd iets uitdagends te wachten! Unlock Scheveningen biedt escape games vol met aanwijzingen die je scherp houden. Scherp je verstand aan in onze nieuwste uitdaging vandaag of probeer er een van vorige maand als deze te makkelijk voor je zijn

Team uitje Den Haag: Street art fiets tour

Iedereen die van kunst en de cultuur van Den Haag houdt, welkom in onze stad. Het is een geweldige plek voor diegenen die geïnteresseerd zijn in musea met alle soorten tentoonstellingen van beeldende kunst tot industrieel design binnen handbereik! Onze tour neemt u mee naar een spannend konijnenhol waar we street art in het centrum verkennen terwijl we door de stad fietsen.


We hebben zoveel geleerd over dit onderwerp in de loop der tijd - inclusief wat er nodig is om te schilderen op zulke grote oppervlakken! Van tips en trucs zoals het vooraf schetsen van ontwerpen of het strategisch gebruiken van spuitverf, mis deze leuke lessen niet die altijd gratis beschikbaar zijn als je ons snel komt bezoeken - voordat ze voor altijd verdwenen zijn...


Jij en je vrienden zullen versteld staan van de hoeveelheid adembenemende plekken die we te bieden hebben. Niet alleen krijg je de kans om een aantal echt leuke foto's te maken voor social media.


Je bent er klaar voor om zoveel mogelijk moderne schatten in één keer te zien. Je zult ook veel geweldige foto's maken voor Facebook of Instagram terwijl je met ons mijn stad verkent (waar geen gebrek aan is). Als dit wervelende avontuur bijna ten einde is, doe dan wat de meeste mensen niet doen: blijf door de stad fietsen tot elke laatste bezienswaardigheid je aandacht trekt!

Meer informatie
team uitje den haag streetart
team uitje den haag beach

Team uitje Den Haag: Teambuilding op het strand

Het strand van Scheveningen is de perfecte plek voor een leuk uitje met uw team! Binnen dit ene gebied vindt u geweldige stranden en outdoor activiteiten die met water te maken hebben. Dus geniet van surfen of windsurfen naast een potje volleybal op het zand!


We hebben allemaal een plek nodig om onze gedachten te delen en feedback van elkaar te krijgen. Een perfecte vergaderruimte is het antwoord op de behoeften van uw team!


Een geweldige ruimte die plaats biedt aan grote groepen, vergaderingen of brainstormsessies waar u in staat bent om op een intiem niveau contact te leggen met collega's en hen daarbij een veilige omgeving te bieden

Team uitje Den HaagWie is de mol

Het Wie is de Mol spel is een leuke en spannende manier om te spelen alsof je in de TV serie zit. HaagseUitjes.nl werkt samen met IDTV, waardoor we kunnen garanderen dat je een geweldige ervaring zult hebben met het spelen van dit zeer originele en creatieve strategie bordspel!


Het officiële "Wie is de Mol?" interactieve bordspel garandeert dat uw team met veel plezier zal proberen uit te vinden wie van hen bereid is geheimen te verkopen voor geld, maar alleen terwijl u gebruik maakt van onze innovatieve gadgets zoals geluidseffecten, jokers of vrijstellingen van verdachte taken tijdens het spelen; allemaal door ons ontworpen speciaal voor die spelers die graag willen ervaren hoe het voelt om deel uit te maken van een van Nederlands favoriete televisieprogramma's.


Elk kantoor heeft een mol. Elk bedrijfsuitje wordt geïnfiltreerd door deze onbekende vijand, klaar om de inspanningen van uw team te saboteren en te genieten van de resultaten van hun kattenkwaad zoals het kijken naar een explosie van veraf. Als u wilt weten wie er in uw team zullen zitten en wat ze zullen doen als ze er eenmaal zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Team uitje Den Haag: Pubquiz

Een pubquiz is een geweldige manier om je kennis te testen op verschillende gebieden, van literatuur en cinema tot geografie. Een typisch voorbeeld zijn vragen die punten waard zijn op basis van hun moeilijkheidsgraad, waarbij één punt het makkelijkst is. Het team dat aan het eind meer punten heeft verzameld, wint!


Kandidaten werken als een team om vragen te beantwoorden die door de quizmaster worden gesteld. Er zijn verschillende rondes, waaronder de geluidsronde en de beeldronde, met gemiddeld "leuke" prijzen of gratis drankbonnen bij de hand als je wint. Soms zijn er bonusvragen waarmee ze meer sponsormateriaal voor hun tafel kunnen verdienen als ze de vragen juist beantwoorden.

Team uitje den haag quiz

Team uitje Den Haag: VR Experience

Virtual Reality is een geweldige manier om entertainment te bieden op uw volgende bedrijfsevenement! U kunt kiezen uit een all-inclusive pakket dat elk evenement onvergetelijk zal maken.


VR op locatie is een zeer eenvoudige en interactieve manier om van uw evenement het beste te maken dat het kan zijn. De VR facilitators komen naar u toe, zetten alles voor u klaar en laten de mensen spelen in minder dan 15 minuten! De unieke spellen zijn perfect voor teambuilding evenementen, maar ook geweldig als er een zekere competitieve geest is; in beide gevallen heeft iedereen plezier terwijl er ook wordt samengewerkt!

team uitje Den Haag gids tour

Team uitje Den Haag: Historische walking tour

Stelt u zich eens voor dat u door de straten van Den Haag kunt lopen en onderweg alles te weten komt over de rijke geschiedenis, leuke weetjes en de lokale cultuur. Dit is wat Enter On Foot biedt! Onze meertalige gids Julia zal je alles vertellen in het Nederlands, Engels of Pools terwijl ze je rondleidt/wandelt in het hart van het centrum van deze stad. U bent vrij om vragen te stellen op elk moment tijdens uw tour - dit kan zodat iedereen een kans krijgt om hun vraag beantwoord te krijgen!


Door het nemen van een Enter on Foot wandeltour door Den Haag centrum (Nederland) met een van onze meertalige gidsen zoals Julia; die vloeiend Nederlands en Engels spreekt.


De internationale stad van vrede en gerechtigheid is veilig, ruimdenkend, creatief. Het centrum is een geweldig voorbeeld waar je kunt zien dat individuele vrijheid en creativiteit basisrechten zijn. Dit is niet zo uit de lucht komen vallen, maar is ontstaan vanuit haar geschiedenis met de Nederlandse cultuur en identiteit. Het mooie van deze plek? Deze waarden worden doorgevoerd in elke culturele plek of gebouw!


Na een tijdje in de stad te hebben gewoond, hebben nieuwe bezoekers vaak moeite om hun weg te vinden. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop u verschillende culturen en bezienswaardigheden kunt ervaren, allemaal op loopafstand! Wij zorgen ervoor dat, wat uw interesses ook zijn - we hebben iets dat perfect bij u past.

Conclusie

Als je een teamuitje overweegt, is Den Haag de perfecte bestemming. Met 7 manieren om met je team van de stad te genieten en vier uur daglicht in deze tijd van het jaar, zal er geen gebrek zijn aan dingen om te doen! Om meer te weten te komen over deze activiteiten of hoe we kunnen helpen een onvergetelijke excursie voor je bedrijf te plannen, neem contact op met onze evenementenexperts. We zien er naar uit binnenkort van je te horen!

Meer informatie