tips en ideeën voor een bedrijfsuitje | Enter The Hague

22.08.21 05:02 PM By Dennis

Het is weer die tijd van het jaar, en u bent belast met het organiseren van een bedrijfsuitje voor uw team. U zou naar de film kunnen gaan of een boottochtje kunnen maken, maar wat als u eens iets anders wilt? Wij hebben een aantal tips en ideeën voor een origineel bedrijfsuitje! Dit zijn enkele van de ideeën voor een origineel bedrijfsuitje


We beginnen bij het begin, waarom organiseren bedrijven bedrijfsuitjes? Er zijn een aantal redenen:

bedrijfsuitje
bedrijfsuitje den haag
bedrijfsuitje
bedrijfsuitje

Om waardering te tonen voor uw personeel

Uw personeel werkt het hele jaar hard en verdient een gepast dagje uit. Het is tenslotte ook een gelegenheid om hen te bedanken voor hun werk.

Teambuilding

Het plannen van een bedrijfsuitje kan de bedrijfsbanden versterken door werknemers de gelegenheid te bieden elkaar in een andere omgeving te leren kennen. Samenkomen als collega's buiten het werk bevordert de kameraadschap op kantoor, en stimuleert de creativiteit.

Versoepelt de omgang tussen management en het team

Een bedrijfsuitje is een kans voor het management om hun team op een gelijkwaardig platform te leren kennen. Het kan de relaties tussen managers en werknemers verbeteren, waardoor werknemers gemakkelijker samenkomen en als een hechte eenheid werken.

Napret

Een origineel bedrijfsuitje is een geweldige manier voor werknemers om met elkaar in contact te komen en te socialiseren. Het geeft hen ook iets om elk jaar naar uit te kijken, wat veel voordelen heeft voor het moreel van het personeel.

bedrijfsuitje den haag

Inspiratie voor een bedrijfsuitje

Er zijn tal van verschillende bedrijfsuitje aanbieders in de steden in Nederland. Om de juiste partner te vinden zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Het is immers van belang of je een bedrijfsuitje voor grote groepen zoals 200 personen of 500 personen iets moet regelen. Of een kleine groep vanaf 2 personen.


Het is ook belangrijk om te weten wat het budget van uw bedrijfsuitje is. Veel bedrijfsuitjes kunnen flink wat budget vereisen omdat het om veel personen gaat. (zie het voorbeeld van 500 personen). Zorg er dan ook voor dat het teamuitje van te voren goed in kaart is gebracht en weet hoeveel budget je hebt.

Corona proof

Op het moment van schrijven is de 1,5 meter samenleving nog van toepassing. De pandemie maakt het organiseren van een bedrijfsuitje een grote uitdaging. Maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven om uw uitje een groot succes te maken.

Inspiriatie voor bedrijfsuitjes

We hebben als Enter The Hague een aantal ideeën voor een leuk bedrijfsuitje op een rijtje gezet. Dit doen we niet alleen om ervoor te zorgen dat je een leuk bedrijfsuitje in Den Haag met ons boekt. Maar we gaan jullie ook zo goed mogelijk informeren over de alternatieve bedrijfsuitjes in wellicht een andere stad.

Escape Room

You can edit text on your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box a settings menu will appear. your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box

Pubquiz

You can edit text on your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box a settings menu will appear. your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box

Alternatieve quiz

You can edit text on your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box a settings menu will appear. your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box

Sportieve uitjes

You can edit text on your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box a settings menu will appear. your website by double clicking on a text box on your website. Alternatively, when you select a text box

Bedrijfsuitjes in Den Haag

Enter The Hague

Het bedrijfsuitje in Den Haag! vanaf 2 personen kun je bij Enter The Hague al terecht.


Den Haag is een stad met een overvloed aan interessante bezienswaardigheden, geuren en smaken. Er is zoveel te zien dat het moeilijk kan zijn om te kiezen wat niet te doen! Enter the booming touroperator Enter The Hague biedt voor iedereen die deze historische stad in zich op wil nemen iets anders met een verscheidenheid aan tours.

Rijd door de stad op echte Nederlandse wijze op onze fiets street art tours of tour door legendarische straten te voet met onze walking history tours. Voor grotere groepen of organisaties die speciale aandacht nodig hebben zijn er ook op maat gemaakte pakketten beschikbaar!

Enter By Foot

bedrijfsuitje den haag

The city of peace and justice kan je ontdekken met de beste walking tour van Den Haag. Ideaal voor een bedrijfsuitje in Den Haag. Leer alle ins en outs kennen van de geschiedenis van heel Nederland en Den Haag. Voor 2 uur gaan jullie met een gids op pad die je elke keer weer zal verbazen met hele eigen invalshoeken.

Meer informatie

Enter The Art

bedrijfsuitje

Het uitje voor de creatieve en sportieve bedrijven! Dit personeelsuitje gaat samen een getrainde gids langs de beste street art van Den Haag. Samen met The Hague Street Art en de artiesten zelf weet de gids je te betoveren op geheel eigen wijze. Het ideale uitje voor jou en je collega's

Meer informatie

Enter By Bike

bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje in Den Haag met hoog entertainment gehalte! Met dit teamuitje ga je op de fiets de stad Den Haag verkennen.


Dit uitje is tevens corona proof en op 1,5 meter uit te voeren.

Meer informatie

Scheveningen

Op het strand van Scheveningen zijn er veel mogelijkheden om een erg leuk personeelsuitje te organiseren.


Op Scheveningen kun je samen met je collega's genieten van hele actieve activiteiten zoals surfen, windsurfen of beach volleybal. Deze activiteiten zijn al vanaf 2 personen te organiseren. Je kan ook met alle beachclubs aan het strand genieten van een heerlijk diner.


Geïnteresseerd in een heerlijk diner? Schroom niet en neem contact op met Enter The Hague voor de mogelijkheden voor uw ideale teamuitje!

Waarom bedrijfsuitje Den Haag?

Over Den Haag

Den Haag is de perfecte stad om uw teamuitje/bedrijfsuitje te organiseren. Met de locatie city en beach kan je alle kanten uit.


Den Haag is dé stad aan zee. Beleef in deze stad een combinatie tussen het rijke culturele aanbod, culinair genieten en de natuur. Maak je hoofd leeg en wandel met je blote voeten in het zand. Bekijk iconische meesterwerken in één van onze vele musea, zoals het Kunstmuseum Den Haag en het Mauritshuis. Winkel in de historische binnenstad, geniet van verse vis tot haute cuisine en ontdek de parels van de stad aan zee! Beleef het in een zee van ruimte.

den haag
bedrijfsuitje den haag
den haag
bedrijfsuitje den haag

Conclusie

De beste manier om een bedrijfsuitje te plannen is door te kiezen naar welk type activiteit u en uw team op zoek zijn. Of dat nu een nachtelijke kampeertrip is, een dagje naar het strand, of gewoon in de stad blijven met spelletjes en eten; er zijn genoeg opties beschikbaar! Het is aan u om te beslissen hoeveel tijd u buiten wilt doorbrengen in plaats van binnen, dus zorg ervoor dat u het budget niet over het hoofd ziet wanneer het aankomt op het plannen van dit belangrijke evenement.

bedrijfsuitjes den haag

Veel gestelde vragen over bedrijfsuitjes

Wat is een leuk bedrijfsuitje?

Als je als HR-persoon een bedrijfsevenement organiseert, dan kom je waarschijnlijk voor verschillende dilemma's te staan. Ga je voor iets dat plezierig is voor iedereen, of wil je het leuk maken maar slechts voor enkelen? De beslissing kan democratisch worden genomen, of het laatste woord kan aan één persoon zijn. Als het nog geen gezellig afdelingsuitje is, kunt u deze sfeer creëren door een evenement te kiezen dat het best bij de behoeften van uw bedrijf past. Iedereen binnen het bedrijf zal zijn eigen mening hebben over wat hij voor een bedrijfsuitje zou willen doen.


Uw mogelijkheden variëren van een personeelsuitje, al dan niet met zakenrelaties; een overnachting met uw gezin; of zelfs een uitstapje naar het buitenland en een bezoek aan een plaats die al lang genoeg op uw lijstje staat.


Het plannen van een bedrijfsuitje voor werknemers kan tijdrovend en uitdagend zijn, maar wij zijn er om u te helpen. Wij hebben een uitgebreide lijst met ideeën samengesteld om uw creatieve sappen te laten stromen.

Wat te doen als buitenactiviteit?

De zomer is begonnen en na zes weken zon krijgen we binnenkort te maken met regen. Maar ook bij minder mooie weersomstandigheden kunt u zich buiten vermaken. Of het nu een regenachtige dag is of ook nog zonnig - er zijn genoeg plannen om hoe dan ook met collega's van het mooie weer te genieten!

Waarom een bedrijfsuitje?

Tijd doorbrengen met je collega's buiten het kantoor is een geweldige manier om de teamgeest te versterken. Tijdens deze uitjes leer je elkaar beter kennen en vorm je banden door middel van leuke activiteiten die mensen op het werk misschien niet zouden proberen. Een sterk saamhorigheidsgevoel onder medewerkers bevordert de productiviteit en creativiteit en stimuleert de ondernemersgeest die veel voorkomt onder medewerkers.

Kan ik mijn bedrijfsuitje organiseren in verschillende steden?

Het is mogelijk om met verschillende groepen in verschillende steden je uitje te organiseren. Dit maakt het natuurlijk wel extra gecompliceerd maar je zou per stad een uitje kunnen organiseren.


Of je kan verschillende uitjes met lunch of een diner organiseren zodat jullie teamuitje de hele dag kan duren.

Wat is een goede teambuilding?

Een goed bedrijfsuitje moet worden gepland met de belangen van het team in het achterhoofd. Zorg voor een open discussie over de doelstellingen van een bedrijfsuitje, zodat iedereen een duidelijk idee heeft van wat ze er uiteindelijk uit hopen te halen.

Soorten doelen kunnen zijn: het stimuleren van creativiteit, het opbouwen van teamworkvaardigheden of het oplossen van werkgerelateerde conflicten.


Doe iets offline (bv. spelletjes spelen, een barbecue houden). Zet apparaten uit en zorg dat sociale media u niet afleiden. Ga een activiteit doen die buiten het bereik valt van standaard kantoorentertainment - zelfs als je op een bedrijfsretraite bent of in een of andere hoedanigheid op reis. Door activiteiten te doen die laagdrempelig zijn voor deelname, zorg je ervoor dat iedereen betrokken bij de activiteit.

Wat kost een personeelsuitje?

Wat het budget betreft, hangt veel af van wat voor soort evenement het bedrijf zoekt en waar. Hoe ingewikkelder, hoe duurder het wordt.

Bijvoorbeeld:


- Een reis naar een recreatiecentrum kost $10 - $25 per persoon, afhankelijk van wat voor soort (zip line tour of paintballing) met een geschatte 4 uur binnen doorgebracht.

- Een nachtelijke kampeertrip kan variëren tussen $60 - 120, met uitrusting inbegrepen in de prijs en 2 dagen is de minimale hoeveelheid tijd die buiten wordt doorgebracht in plaats van een nacht thuis.

- Dure dagtrips zijn in het buitenland te vinden voor meer dan $250 inclusief vervoer naar een ander land en accommodatie niet in de eigen slaapkamer! Prijzen variëren op basis van inbegrepen maaltijden en tours e.g.

- De goedkoopste optie is een barbecue thuis en tijd doorbrengen met vrienden en familie - kost ongeveer $25 per persoon, waardoor het de meest kosteneffectieve manier is om een uitje voor uw team te plannen!


De mogelijkheden variëren van een personeelsuitje, met of zonder zakenrelaties; een overnachting met uw familie; of zelfs eenvoudige dagtocht naar een nabijgelegen locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is aan u en het team hoe zij deze uitje ervaring willen laten verlopen

Hoe teambuilding boeken in boekhouding?

Een personeelsuitje wordt door de belastingdienst als een sociaal voordeel beschouwd als alle werknemers worden uitgenodigd. Dit betekent dat de werkgever het geld dat aan een uitje wordt besteed als aftrekpost kan opvoeren, en dat er geen belasting is voor de werknemer.


Alle kosten in verband met de organisatie van een bedrijfsuitstapje kunnen worden gedeclareerd als bedrijfskosten, hoewel restaurantkosten slechts voor 69% aftrekbaar zijn. Het organiseren van een touringcar voor het vervoer van uw mensen of culturele activiteiten is 100% subsidiabel.


Wanneer u ook gepensioneerde werknemers uitnodigt voor een uitje, moet u er rekening mee houden dat de lidmaatschapskosten niet fiscaal aftrekbaar zijn en dus moeten worden opgenomen in de lijst van niet-toegestane uitgaven.


Veel werkgevers nodigen ook de echtgenoten van hun werknemers uit. Niet alle belastingcontroleurs zullen deze uitgaven echter aanvaarden, tenzij zij er volledig van overtuigd zijn dat er een goede reden is voor de uitnodiging.


Als het bedrijfsuitstapje voor een groep werknemers is, worden deze werknemers belast op deze incentive en niet alle werknemers zouden noodzakelijkerwijs dezelfde onkostenvergoeding krijgen voor het reizen.

Wat kun je doen met een vrijgezellenfeest?

Het plannen van het perfecte vrijgezellenfeest hoeft geen ontmoedigende taak te zijn. Gebruik de volgende stappen om je persoonlijkheid uit te drukken bij de gasten en uniek te blijven terwijl je feest.