De leukste actieve activiteit voor groepen en individuen in Den Haag

09.08.21 10:11 AM By Dennis

Wat te doen als activiteit Den Haag?

Den Haag is een prachtige stad die zoveel te bieden heeft voor dag. Van musea en galeries, tot parken en winkelstraten, er is altijd van alles te doen! Als u op zoek bent naar iets actiefs, hebben we een lijst met tips samengesteld met een aantal leuke activiteiten die perfect zijn voor groepen of individuen in Den Haag. Lees snel over activiteiten Den Haag voor een dag!

activiteiten Den Haag De Gracht

Activiteiten Den Haag: Jazz in de Gracht

Jazz in De Gracht is een uniek Nederlands gezellig muziekfestival met concerten van tientallen jazzartiesten langs waterwegen en drijvende podia. De historische grachten zijn typisch voor Holland en 1 van de leukste evenementen voor jou uitgelicht. Bezoekers kunnen genieten van eten, drinken en geweldige live muziek terwijl ze ontspannen in een van de vele cafés of restaurants aan de waterwegen van Den Haag tijdens dit opwindende evenement!

Jazz in De Gracht vindt elk jaar plaats met internationale jazzacts die gratis optreden voor een publiek dat de podia aan de waterkant vult. Live artiesten vermaken zich vanaf boten, maar ook vanaf platforms die over sommige straten in de stad zijn gebouwd, waardoor ze in geïmproviseerde concertzalen veranderen.

Met veel meer eetgelegenheden dan er zitplaatsen zijn (in ieder geval genoeg keuze om iedereen tevreden te houden), biedt Jazz In De Gracht iets voor mensen die op zoek zijn naar een avondje uit - zelfs als ze niet van jazz houden!

Ontdek De Gracht zelf, het is het gehele jaar open met geweldige award winnende restaurants met terrassen aan het water waar je heerlijk kan eten buiten op het terras.

Voor leuke tips kun je naar de culinaire hotspot die nog redelijk verborgen is, een zogenoemde hidden gem als je dat leuk vindt. Leuke activiteiten Den Haag in Holland!

activiteiten Den Haag

Activiteiten Den Haag: Doe een tour met Enter The Hague

Waarom zelf alle bezienswaardigheden in de omgeving uitzoeken als je een toffe tour kan doen met een gids in de binnenstad? Enter The Hague heeft verschillende tours en uitjes uitgezet om met je Den Haag in Holland te leren kennen.

Vind je actieve activiteiten Den Haag belangrijk? Dat is zeker mogelijk met de fietstours van Enter The Hague, 1 van de leukste evenementen van Den Haag.

Als u in bent voor een heel leuk avontuur in Den Haag en wat cultuur wilt opsnuiven, raden wij u de street art bike tour aan, een heerlijk uitje. Je ziet alle coole bezienswaardigheden tijdens de tocht van Den Haag in Holland en vind nieuwe schatten.

Street Art Tour

De Street Art Bike Tour is perfect als je van het stadsleven houdt of op zoek bent naar iets anders dan je gebruikelijke dagtrip ervaring. Stap op per twee wielen met deze historische verkenningstocht in Den Haag in Holland met gids die luisteraars meeneemt door de stad en krijg onderweg de diverse kunstscene te delen voordat je eindigt bij een van onze favoriete cafés (de eindlocatie kan variëren, gezellig toch?).

Ik wil een tour!

Bezoek de vele musea in Den Haag

Den Haag is een stad die het allemaal heeft. Den Haag ligt aan de kust van Nederland en biedt musea met eeuwenoude schilderijen van enkele van de grootste meesters uit de geschiedenis zoals Vermeer en Rembrandt of moderne stukken voor diegenen die meer hedendaagse kunststijlen zoals het surrealisme in de binnenstad willen.

Louwman Museum

Aanraders is echter de nieuw museum in Den Haag. Zo heeft het Louwman museum een toffe collectie auto's staan: Het Louwman Museum is een museum dat is opgezet om een zo duidelijk en fascinerend mogelijk beeld te geven van de ontwikkeling van auto's sinds 1886 en te beleven. 

Baanbrekend

Dit omvat baanbrekende auto's uit het einde van de negentiende eeuw, maar bekijk ook racewagenmodellen, sportwagens en luxe limousines die in latere jaren zijn gemodelleerd. Zo zijn er meer activiteiten te doen tijdens uw bezoek. Ze organiseren ook evenementen.

activiteiten Den Haag binckhorst

Activiteiten Den Haag: Binckhorst de nieuwe hotspot

Op een steenworp afstand van het centrum van Den Haag ligt de Binckhorst omgeving te ontdekken, een karaktervolle wijk met leuke uitje op een unieke locatie. Hier komen wonen, werken en ontspannen samen in één wijk op tien minuten loopafstand van NS-stations CS (Centraal Station), HS (Herpen) of Voorburg - allemaal met hun eigen voordelen voor uw dagelijkse woon-werkverkeer. Als u op zoek bent naar een bruisende plek in de buurt van groene gebieden in Den Haag, ontdek dan deze wereld op zijn best: bruisend op weekdagen, maar rustig in het weekend!


Activiteiten in regio Binckhorst

Kompaan

Dit is de beste plek in stad Den Haag om te gaan genieten van een lekker koel drankje. De locatie ligt aan het water, dus je kunt je voeten nat maken terwijl je geniet van een ijskoud biertje van een van de brouwerijen die hier gevestigd zijn! Ze hebben ook heerlijk eten en bekroonde bieren - Kompaan heeft en gebruikt het allemaal, te vinden op de Binckhorst!

activiteiten Den Haag street art
V1X Virtual racen!

VRX1® Racing is een meeslepende, opwindende ervaring binnen. Op het moment dat je de headset opzet en je lichaam is vastgesnoerd in een levensechte Formule 1 racesimulator, voelt het allemaal zo echt aan! Je voelt de wind tegen je gezicht als je door de bochten scheurt. Een lichte trilling van het stuur stuurt trillingen langs je arm die elke bocht perfect weerspiegelen. Het gaat niet alleen om de competitie - er waren momenten dat ik achter mijn tegenstanders reed en hun auto in mijn spiegels zag. Het voelde als pure communicatie tussen hen en mij zonder dat er ooit woorden werden uitgewisseld omdat we dit allebei tegelijk beleefden (zij het vanuit verschillende oogpunten) in stad Den Haag. VRX1® Racing zal zelfs diegenen in vervoering brengen die zelf niet van F1-races houden

activiteit Den Haag strand

Activiteiten Den Haag: Ga een Dagje naar het strand op Scheveningen

U kunt het hele jaar door genieten van het strand te vinden in Den Haag. Van dagtochten tot warme chocolademelk, er zijn talloze manieren om plezier te hebben en nieuwe dingen te beleven op uw favoriete plek aan 11 kilometer kustlijn! Van Kijkduin tot Scheveningen.

Scheveningen

Je zou kunnen denken dat omdat het een kuststad is met stranden je ze alleen in de zomermaanden kunt bezoeken - maar dat is niet zo! Naast de vele restaurants te vinden voor verschillende smaken (en budgetten), heeft Den Haag een leuk elf kilometer grote kustlijn die perfect is voor elk type activiteiten, van winterwandelingen of een dagje warme chocolademelk drinken bij een open haard, tot zonnebaden in de late avond. Helemaal leuk voor een uitje in Den Haag voor het gezin.

Actieve activiteiten Den Haag: Beachvolleybal 

Beachvolleybal is de perfecte manier om een dagje aan het strand door te brengen met lekker weer, ook heel leuk voor de kinderen. Met De Beachvolleybalschool bieden we je een ervaring waarbij het draait om plezier en spel op een van onze vele mooie stranden! Elke zomer verzamelen meer dan vierhonderd spelers met elkaar zich voor toernooien in Scheveningen-het grote surfside stadion waar ze kunnen genieten van een prachtig uitzicht terwijl ze een aantal felle volleybalwedstrijden spelen voordat ze naar onze nieuwe bar naast de deur gaan.

School

De Beachvolleybalschool biedt je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag aan het strand: ontvang beginnerslessen of competitief spel tot proeverijen en borrels na sluitingstijd - er is iets voor elk niveau dat zijn tijd aan zee net zo onvergetelijk wil maken als het is

Actieve activiteiten Den Haag: surfen in Scheveningen

Klaar om de Nederlandse grote golven te bedwingen? Ga dan naar Hart Beach Quiksilver Surfschool op het Noordstrand van Scheveningen, lekker vlakbij de haven! De surfspot waar je leert surfen met elkaar of je materiaal huurt. Kinderen met elkaar zijn ook welkom. Ze zijn het hele jaar open zodat je zowel in de zomer als in de winter een warme golf kunt pakken- gekleed in onze wetsuits voor de koudere dagen. Door ons team van deskundige instructeurs die een passie voor surfen hebben en graag bij zee en zand zijn, bieden wij lessen aan met een ervaren instructeur die geweldige resultaten garandeert! Alle instructeurs zijn ook getrainde lifeguards - maak je nu klaar!"

Conclusie voor leuke activiteiten Den Haag

We hopen dat deze blogpost je een inkijkje heeft gegeven in wat Den Haag te bieden heeft. Of het nu gaat om iets actiefs of meer ontspanning, er is altijd genoeg te doen in onze stad. Als je een activiteiten zoekt die bij je groep of individuele wensen past, hebben we een lijst samengesteld met leuke dingen die je kunt doen tijdens je bezoek hier in de hoofdstad van Nederland! Laat ons weten hoe deze activiteiten bevielen en voel je vrij ze te delen met iedereen die geïnteresseerd zou kunnen zijn. Boek jezelf vandaag nog op een van onze rondleidingen als je nog niet een van de prachtige attracties hebt uitgeprobeerd die we beschikbaar hebben voor bezoekers zoals jij!" Of volg ons op instagram!

Ik wil een tour!